امروز : دوشنبه، ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
دقیقه
ساعت
روز
دومین نشست شورای سیاست گذاری بیستمین همایش ملی و نهمین کنفرانس بین المللی مهندسی ساخت و تولید برگزار شد

دومین نشست شورای سیاست گذاری بیستمین همایش ملی و نهمین کنفرانس بین المللی مهندسی ساخت و تولید با حضور دکتر حسن مسلمی نائینی رئیس جهاددانشگاهی و دبیر علمی همایش ،دکتر مهدی باصولی رئیس دانشگاه علم و فرهنگ و رئیس همایش ، دکترعلی سعداله معاون پژوهش و فناوری دانشگاه علم و فرهنگ و دبیر همایش ، دکتر یعقوب دادگر اصل عضو هیئت مدیره انجمن ساخت و تولید ودیگر اعضای این جلسه در مورخ 27 دی ماه 1402 در دانشگاه علم و فرهنگ برگزار شد.در ابتدای این نشست، علی سعداله، دبیر همایش، گزارش مختصری از اقدامات انجام شده در خصوص برگزاری همایش ارایه نمود. در ادامه، در خصوص برگزاری کارگاه‌های جنبی، برپایی نمایشگاه و ارتباط با رایزنان علمی ایران در سایر کشورها بحث و گفتگو شد. گفتنی است، در این نشست مقرر شد برای برگزاری نشست خبری با حضور مقامات کشوری و مسوولان ذیربط و پیگیر و اقدامات لازم انجام شود.

چهارشنبه 27 دی 1402 (4 ماه قبل )