اخبار سایت
گواهی پذیرش مقاله
به اطلاع نویسندگان مقالات پذیرش شده در همایش می‌رساند، گواهی پذیرش مقاله از روز 12 اسفندماه ایمیل خواهد شد.
برگزیدگان ببیستمین کنفرانس ملی و نهمین کنفرانس بین المللی ساخت و تولید در بخش مقالات برتر و پایان نامه برتر
آیین اختتامیه نوزدهمین کنفرانس ملی و هشتمین کنفرانس بین المللی ساخت و تولید عصر روز پنج‌شنبه 3 اسفندماه با حضور اساتید، دانشجویان و صنعتگران در دانشگاه علم و فرهنگ برگزار شد.
کنفرانس بین‌المللی مهندسی ساخت و تولید، فرصتی برای تبادل دانش و تجربیات
بیستمین همایش ملی و نهمین کنفرانس بین‌المللی مهندسی ساخت و تولید با همکاری دانشگاه علم و فرهنگ ۲ و ۳ اسفندماه ۱۴۰۲ در سالن همایش‌های بین‌المللی این دانشگاه برگزار می‌شود.
دانشگاه علم و فرهنگ میزبان بزرگترین همایش ملی و بین المللی مهندسی ساخت و تولید در کشور
دکتر علی سعداله معاون پژوهش و فناوری دانشگاه علم و فرهنگ جهاددانشگاهی عنوان کرد: بیستمین همایش ملی و نهمین کنفرانس بین المللی مهندسی ساخت و تولید امسال با حمایت جهاددانشگاهی و به میزبانی دانشگاه علم و فرهنگ برگزار می شود. ...
توجه به هوش مصنوعی؛ مهم‌ترین محور کنفرانس بین المللی مهندسی تولید و ساخت
دبیر اجرایی بیستمین همایش ملی و نهمین کنفرانس بین المللی مهندسی ساخت و تولید توجه به هوش مصنوعی در ساخت و تولید را مهم‌ترین محور این همایش اعلام کرد.
فراخوان ارسال مقاله بیستمین همایش ملی و نهمین کنفرانس بین المللی مهندسی ساخت و تولید
❇️ نمایه ها: پایگاه های ISC و civilica ❇️ برگزار کننده: دانشگاه علم و فرهنگ ✳️ زمان: 2 و 3 اسفند 1402 مهلت ارسال مقاله: 30 دی 1402
آغاز به کار وب سایت و سامانه ثبت نام و دریافت مقالات
به اطلاع کلیه پژوهشگران می رساند که پورتال کنفرانس راه اندازی گردید و پژوهشگران محترم می توانند از طریق سامانه کاربران ضمن ثبت نام نسبت به ارسال اصل مقاله اقدام و همچنین پیگیر فعالیت های جاری کنفرانس نیز باشند.